Pi-plånbok introduceras
Pi-Wallet 21-03-31

31 mars 2021 introducerades Pi-plånboken. En måste-funktion som behövs för att kunna göra transaktioner med kryptovalutan Pi

Pi-plånbok introduceras med ett första skede som en skarp test för att längre fram ska kunna gå över till att bli ett transaktionsverktyg för Pi du har på ditt konto.

Inledningsvis är de 100 Pi som hänger med i Pi-plånboken endast för test och ska inte förväxlas med de ”mining” Pi som tickar på till ditt konto.

Vilket betalningssätt föredrar du för dina vardagsköp ?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

När utvecklarna kommer till fas tre i utvecklingen och förhoppningsvis blir ett ekonomiskt värde på Pi så är det meningen att dina Mining – Pi på kontot ersätter de test-picoins som tilldelats för test för Pi-plånboken.

100 Pi som test
100 Pi som test.

Så se inte test-Pi som något som kommer läggas till på kontot. Utan de kommer raderas när dina ”mining” Pi ersätter.

Antalet Pi i plånboken blir då den ”mining” du lyckats få ihop på kontot. Därefter följer innehållet ditt transaktionsflöde då Pi används som betalningsmedel till och ifrån dig.

Pi-plånbok på dator

Node för MAC och PC
För MAC och PC

Plånboksfunktionen släpps först som testfunktion och nod för att användas på dator. Pi-Wallet för appen dröjer några dagar. Men vill du även använda Pi på datorn längre fram och redan nu testa Pi-Wallet kan du installera Pi-node App och installera den på MAC eller PC.

Det viktiga är att du först laddar ned och installerar programvaran från node.minepi.com för att sedan koppla mobilappen till datorn genom den kod du fick vid installationen för Pi på dator.

Bekräfta inlogg
Finns i Appen under: Settings/ Node

Koder

Passpfrase
Personlig ”Secret Key” med ordfraser i stället för bokstavs/siffersträng.

Följ sedan stegen som presenteras i installationen. Var extra noga med att se till att du sparar din ”Passphrase. Tips, spara koden både digitalt och utskriven. För ingen annan än du kommer åt koden sen.

Förvara koden sedan på samma sätt som andra värdehandlingar du har som exempelvis bankomatkod, betalkortskoder etc…

Du kommer även få ett plånboks-ID som används publikt när du får betalt eller köper något med Pi. Alla koder du ser kan vara bra att anteckna och sedan förvaras på ett säkert ställe.

Publik plånboksadress
Publik plånboksadress. Används öppet vid alla transaktioner.

Pi-Wallet i mobilen

Vill du avvakta eller avstå från att använda Pi på datorn så kommer Pi-wallet att lanseras i en App-uppdatering inom några dagar. Oavsett om du vill ha Pi-Wallet eller inte. Plånboken kommer behövas som transaktionsverktyg vilket som.

Bra sak att tänka på. Ladda bara ned uppdateringar och programvaror från Pi Core Team och håll koll på utvecklarnas nyheter som publiceras på din Pi-app.

Pi Core Team news
Håll koll på händelser. Publiceras i din Pi-APP

Inbjudan

De personer som ansluter sig tidigt till ett team har aningen bättre intjäningsgrad än om man kommer in senare. Så var lite kvick och anslut dig när du får en inbjudan.

Du som vill börja med kryptovalutan Pi men som inte har någon som skickat inbjudan till dig. Välkommen till mitt team för att komma igång med ditt konto där du sedan bjuder in personer och bygger upp ditt team.

Klicka in Pi Network via mobilen på länken Inbjudan
Använd mitt användarnamn Pali66 som kod för inbjudan.
Föregående artikelVar noga med namnstavning
Nästa artikelAktivera Pi-mining varje 24-timmesperiod

Kommentera

Kommentera
Fyll i ditt namn här