Hit the button
Hit the button

En gång per dygn skickar Pi-appen dig en påminnelse om att trycka igång miningen.

För att hålla undan fejkkonton har Pi Network gjort att man som enskild person måste gå in och aktivera sin Pi-mining en gång per 24-timmarsperiod för att tjäna Pi

Hit the button
Hit the button

Så länge miningen inte återaktiveras står miningen stilla och man har ingen PI-förtjänst alls. Med ett enkelt knapptryck startar den direkt igen. Miningen tickar sedan på i 24 timmar till innan nästa tryck måste göras.

Flash
Du och ditt team, var aktiva.

Tidsnedräkningen börjar så fort du tryckt på knappen. Därefter måste det återigen gå 24 timmar igen innan du kan trycka nästa gång.

Bästa är därför att komma in i en dygnsrytm där miningen tickar på även då du sover. Försök därför styra in så remaining kommer tidigt på din vakna tid eller senast några timmar innan det är sovdags.

Time to re-maining
Time to re-maining

Hur lång tid det är kvar innan det är dags att trycka nästa gång kan du se när du klickar på ikonen med en blixt på en grön bakgrund. Här kan du också ”pinga” de personer som är inaktiva i ditt team som då även får en påminnelse av dig.

Inbjudan

De personer som ansluter sig tidigt till ett team har aningen bättre intjäningsgrad än om man kommer in senare. Så var lite kvick och anslut dig när du får en inbjudan.

Du som vill börja med kryptovalutan Pi men som inte har någon som skickat inbjudan till dig. Välkommen till mitt team för att komma igång med ditt konto där du sedan bjuder in personer och bygger upp ditt team.

Klicka in Pi Network via mobilen på länken Inbjudan
Använd mitt användarnamn Pali66 som kod för inbjudan.
Föregående artikelPi-plånbok introduceras
Nästa artikelPi webbläsare och mobil plånbok

Kommentera

Kommentera
Fyll i ditt namn här