Finansiell tillväxt
Önskar dig en god finansiell tillväxt.

Det var ett tag sedan ett inlägg gjordes. Men PI-miningen fortsätter och förhoppningsvis så är du som valt hänga på ännu med och bryter PI

Det har hänt massor med bra saker sedan senaste inlägget. Tyvärr har det inte blivit så mycket bloggande om ämnet. Men du som är med ser säkert vad som sker och behöver göras.

Anledningen till att inlägg inte skrivits på den här fristående bloggen är för att den här webbsidan skapades främst som en fritidssyssla. Fast som för många andra är tid idag rätt tight. Likaså så för undertecknad som först och främst behövt arbeta med det egna aktiva företagandet och dess webbplats.

Men för den skull är PI absolut igång och går en spännande framtid till mötes. Så fortsätt mining och välkommen du också som vill börja men inte har någon som bjudit in dig.

Jag önskar dig som läser det här en god fortsättning på det nya året 2023 och att du får en bra finansiell tillväxt både på PI och bankkonto

Vänligen
Patric

Inbjudan

De personer som ansluter sig tidigt till ett team har aningen bättre intjäningsgrad än om man kommer in senare. Så var lite kvick och anslut dig när du får en inbjudan.

Du som vill börja med kryptovalutan Pi men som inte har någon som skickat inbjudan till dig. Välkommen till mitt team för att komma igång med ditt konto där du sedan bjuder in personer och bygger upp ditt team.

Klicka in Pi Network via mobilen på länken Inbjudan
Använd mitt användarnamn Pali66 som kod för inbjudan.
Föregående artikel29 miljoner användare minar PI

Kommentera

Kommentera
Fyll i ditt namn här