Kryptovaluta Picoin som kommande handelsvaluta
Kom igång med Pi-mining du också.

Det är kanske inte alltid guld och gröna skogar i kryptovalutornas värld. Men att vara hyfsat med från början skapas ändå chanserna till det. Länk för inbjudan att komma igång finns längst ned i artikeln.

Dr. Nicolas Kokkalis och Dr. Chengdiao Fan, båda PhD´s vid Stanford Universitet i USA lanserade i mars 2019 den första kryptovalutan för mobiltelefoner. Pi skapades och blev första digitala valutan som klarar den bedriften.

Från dag 1 med noll användare till idag 2021 med över 13 miljoner människor runt om i världen så är de igång att skapa ekonomihistoria. Pi kan nog med stor sannolikhet nå sitt nästa mål och bli den första digitala nyttovalutan för smidig global handel.

Pi App meny
Pi-APP meny

Pi är mycket energivänligare än exempelvis Bitcoin. Btc slukar enormt med elektricitet för att driva alla servrar som krävs för hålla igång den valutan.

Pi-Appen ser dessutom ut att vara väldigt energieffektiv för varje enskild användare. Iphoneluren jag har håller sig batteriet riktigt bra trots att Appen är igång och ”minar picoins” i bakgrunden (Appen laddas ned hos Google Play eller Appstore)

Pi känns också vara en mer tryggare digital valuta där kontot är kopplat till telefonnummer istället för krypteringsnyckel på hårddisk. Det finns många stories om personer som förlorat sina Btc då hårddisken kraschat, när de sålt sina datorer och glömt att de haft bitcoins på den eller på andra sätt förlorat sin krypteringsnyckel.

Vilket betalningssätt föredrar du för dina vardagsköp ?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Vägen till handelsvaluta

För närvarande är Pi Network i fas att nå så många användare som möjligt. Då det var långsamt i början så är takten helt annan idag. Med över 13 miljoner användare globalt i världen som i sina nätverk bjuder in sina kontakter går det med raketfart.

Pi Network har målsättning att nå 100 miljoner användare innan Pi förväntas stiga i värde. Då målet uppnåtts är planen att Pi blir en kursstyrd digital handelsvaluta. Tills dess att 100 miljoner användare nås finns möjlighet att skaffa Pi helt kostnadsfritt.

Teamprofit
Teamprofit

För att börja behöver du en inbjudan för att kunna registrera ditt konto. Saknar du någon i ditt nätverk som kan bjuda in dig får du gärna ingå i mitt team.

När du är igång med ditt konto har du också möjligheten att bjuda in personer från ditt nätverk och skapa ditt team. Då nytt konto skapats får man sin första Pi. Sen tickar det på beroende på hur många som ingår teamet.

Jag är själv helt ny med Pi sedan ett par dagar och alldeles nyligt kommit igång med mitt teambygge. Att jag inte har fler personer i skrivande stund beror på att jag har arbetat intensivt de senaste dagarna med att skapa den här webbplatsen.

picoin.se är en oberoende blogg om Pi där jag kommer skriva om det jag lär mig allt eftersom jag själv använder appen och Pi Network. Sen blir det även redaktionell pressspaning på vad medier rapporterar om vad som sker i andra kryptovalutors världar.

Inbjudan

De personer som ansluter sig tidigt till ett team har aningen bättre intjäningsgrad än om man kommer in senare. Så var lite kvick och anslut dig när du får en inbjudan.

Du som vill börja med kryptovalutan Pi men som inte har någon som skickat inbjudan till dig. Välkommen till mitt team för att komma igång med ditt konto där du sedan bjuder in personer och bygger upp ditt team.

Klicka in Pi Network via mobilen på länken Inbjudan
Använd mitt användarnamn Pali66 som kod för inbjudan.
Nästa artikelBloggen har idag skapat social nätverkskonton

2 KOMMENTARER

 1. ”De personer som ansluter sig tidigt till ett team har aningen bättre intjäningsgrad än om man kommer in senare. Så var lite kvick och anslut dig när du får en inbjudan.”

  Enligt Pi hemsidan är det inte alls så. Skulle det vara som du skriver, skulle Pi vara ett renodlat pyramidspel – vilket det absolut inte är. Att den som drar in fler medlemmar får belöning är helt i sin tur: jobbar du så får du betalt. I Pi. Men att få betalt för det som någon av personernas värvningar som jag har tagit in från början (vilket också är typiskt för pyramidspel): NEJ. Så är det inte alls.

  Att bjuda in människor blanco bärgar för att Pi-gemenskapen får ett dåligt rykte. Det vore väldigt synd för ett så här bra initiativ som sätter hederligheten först.

  • Hej,

   Precis som du skriver håller jag med dig om att Pi inte är ett pyramidspel. Som jag även skrivit är inbjudan till för de som inte har någon som är igång och minar. Det vore väl tråkigt ifall seriösa personer som vill börja men som inte kan göra det på grund av att de inte känner någon som kan bjuda in dem. Som det även står uppmuntrar jag dem självklart sedan att börja bygga sina team från sina konton.

   Allt eftersom Pi-Network utvecklas tillkommer nya funktioner som testas och justeras om detta behövs. När allt fler människor börjar mining närmar sig även varje delmål där intjäningsgrader halveras. Därför är det viktigt att kliva på tåget så tidigt som möjligt om man vill tjäna in bra med Pi-coins så länge det är möjligt.

   Sen som en jämförelse mellan de få som tillkommit i mitt nätverk via blanco eller flertalet de jag känner personligen så upplever jag blanco-inbjudna som väldigt aktiva medan flera personlig nätverksansluta skulle kunna pusha på lite bättre.

   Visst har jag även ett par blanco-namn som möjligen skulle kunna vara försök att skaffa dubbelkonto etc… Men de är inte aktiva och har säkert kommit underfund med att det längre fram kommer avslöjas och där det med största sannolikhet inte kommer gå att plocka ut intjänade Pi. Så arbetet på sajten fortsätter med den upplysningen.

   Trevligt att du delar dina synpunkter och kommenterar, det är välkommet. Hoppas också din mining flyter på bra. Det här med Pi kommer nog bli riktigt riktigt bra.

   Vänligen Patric

Kommentera

Kommentera
Fyll i ditt namn här