Aktiv Pi-mining
Varje 24-timmarsperiod.

Pi ”Mining” betyder brytning och innebär att under en tid i uppstarten skapas Picoins för att komma ut bland människor.

När utvecklare skapat en ny kryptovaluta som Pi-Network måste den komma ut på marknaden. Genom att under kontrollerade former erbjuda människor chansen att tjäna ihop sitt första digitala kapital i form av pi så är den kostnadsfri.

Vilket betalningssätt föredrar du för dina vardagsköp ?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Mining med gratis Pi är tillfälligt under uppstarten tills målet utvecklarna har satt uppnåtts. Därefter kommer brytningen minimeras eller upphöra helt och förhoppningsvis få ett bra ekonomiskt värde byggd på efterfrågan.

Aktiv pi-mining

Pi-Network är den första mobila kryptovalutan där användarna ”minar” i en APP. Som en del i säkerhetsarbetet att hålla undan fakekonton och robotar måste man som person aktivera sitt konto en gång varje 24-timmarsperiod.

SMS-avisering
SMS-avisering

Du får en SMS-avisering om att det är dags att aktivera kontot. Så länge du är inaktiv är miningen stoppad och du tjänar inga pi. Men det är bara trycka på knappen så rullar brytningen igång igen och ditt konto tickar på 24 timmar till.

När du bjuder in folk till ditt team belönas du och den person. Takten på brytning ökar lite grann för er. När någon i ditt team blir inaktiv kan du pinga dem att aktivera sitt konto igen.

Pinga Pi Teamet
Pinga inaktiva personer i teamet.

Inbjudan

De personer som ansluter sig tidigt till ett team har aningen bättre intjäningsgrad än om man kommer in senare. Så var lite kvick och anslut dig när du får en inbjudan.

Du som vill börja med kryptovalutan Pi men som inte har någon som skickat inbjudan till dig. Välkommen till mitt team för att komma igång med ditt konto där du sedan bjuder in personer och bygger upp ditt team.

Klicka in Pi Network via mobilen på länken Inbjudan
Använd mitt användarnamn Pali66 som kod för inbjudan.
Föregående artikelKontoverifikation i Pi-Appen
Nästa artikelKällgranskad nyhet om Pi-plånboken

Kommentera

Kommentera
Fyll i ditt namn här