Programtips Hög på krypto
SVT Play "Hög på krypto"

Ekonomibyrån SVT Playprogram om Bitcoin och vad kryptovaluta är för något.

I programmet ”Hög på krypto” är chefsstrateg från SEB, journalist hos SVD och en Bitcoinmäklare inbjudna till Ekonomibyrån för att samtala och diskutera kryptovaluta.

Bland annat får vi höra SEB strategen 25:45 minuter in i programmet berätta att Bitcoin är inget för vardagsbetalningar. Detta för att det kan ta upp till 10 minuter innan en bitcoinbetalning går igenom och att transaktionen kostar drygt 100 kr enligt honom.

Vilket betalningssätt föredrar du för dina vardagsköp ?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Ekonomibyrån

Bitcoin har ökat dramatiskt i värde de senaste månaderna, efter det att tunga investerare köpt stora summor av den digitala valutan. Nu beskrivs utvecklingen som ett möjligt trendbrott. Är Bitcoin här för att stanna? Vad är egentligen en kryptovaluta och vilka risker innebär den? I studion: Johan Javeus, chefstrateg SEB, Erik Wisterberg, journalist, och Gina Pari, bitcoinexpert. Programledare: Carolina Neurath

SVT Play

”Hög på krypto” kan ses i hela världen till lör 23 oktober. Programmet publicerades 15 mars 2021 och är 29 minuter långt.

Till Programmet. Hög på krypto (öppnas i nytt fönster/flik)

Inbjudan

De personer som ansluter sig tidigt till ett team har aningen bättre intjäningsgrad än om man kommer in senare. Så var lite kvick och anslut dig när du får en inbjudan.

Du som vill börja med kryptovalutan Pi men som inte har någon som skickat inbjudan till dig. Välkommen till mitt team för att komma igång med ditt konto där du sedan bjuder in personer och bygger upp ditt team.

Klicka in Pi Network via mobilen på länken Inbjudan
Använd mitt användarnamn Pali66 som kod för inbjudan.
Föregående artikelBloggen har idag skapat social nätverkskonton
Nästa artikelKontoverifikation i Pi-Appen

Kommentera

Kommentera
Fyll i ditt namn här