17 miljoner Pi-användare
8 maj 2021

Allt fler människor runt om i världen ansluter sig i snabbare takt och skapar PI-coin konto. Det är dags även för dig att göra det ifall du vill hoppa på PI-tåget.

Pi Network har nu passerat över 17 miljoner människor som öppnat konton för kryptovalutan Pi-coin. En digital valuta som har stora möjligheter att bli den nya globala digitala världsvalutan.

Pi är bland annat den första digitala valutan som är anpassad för mobiltelefoner. Plattform och drift är konstruerad för att kräva mindre energi än andra kryptovalutor, Pi syftar till att människor även i områden där mobiltelefonen kanske är den enda möjlighet att sparsamt energimässigt kunna koppla upp mot Internet för att elnät och annan infrastruktur inte är utbyggd.

Idag den 8 maj passerar man alltså över 17 miljoner anslutna Pi-användare. Så användarantalet ökar i allt snabbare takt.

Därför är det dags även för dig att kliva på tåget fall du vill vara med och tjäna dina första Pi-coin helt kostnadsfritt under utveckling, uppbyggnad och lanseringstid.

En stor del i utvecklingen var att skapa den digitala plånboken. Den milstolpen är också rest. Nu prövas plånbokssystemet. De får man göra med 100 Test-PI som man får i sin plånbok då man skapar sin plånbok.

Dessa Test-Pi ska inte förväxlas med de Picoin du minar på ditt konto. Alla Test-Pi kommer tas bort och dina Mining-Pi kommer ersätta dem då de läggs i din plånbok när de är kurssatta och redo för global handel.

När uppsatt milstolpar med användarantal fortsätter nås i utvecklingen förändras också chanserna till att kunna ”Mina” Pi helt kostnadsfritt. Använd därför min inbjudan och kod för att starta ditt konto idag du också.

Det kan och förhoppningsvis bli en väldigt god affär för dig när Pi når målet och blir kurssatta och får finansiellt värde. Tiden tickar på och användarna blir fler och fler.
Snart nås målen då miningen under utvecklingsfasen halveras. Så! ”Take action” nu.

Användarutvecklingen ser ut så här:

4 december 2020 var det 10 miljoner människor runt om i världen som hade användarkonton.

  • 27 januari 2021 växte antalet till 12 miljoner människor.
  • 16 februari var siffran uppe i 13 miljoner personer.
  • 11 mars är över 14 miljoner användare igång och “Mining” kostnadsfria Pi
  • 26 mars meddelar Pi-coreteam att de passerar 15 miljoner konton.
  • 8 maj 17 miljoner människor är nu globalt igång.

Inbjudan

De personer som ansluter sig tidigt till ett team har aningen bättre intjäningsgrad än om man kommer in senare. Så var lite kvick och anslut dig när du får en inbjudan.

Du som vill börja med kryptovalutan Pi men som inte har någon som skickat inbjudan till dig. Välkommen till mitt team för att komma igång med ditt konto där du sedan bjuder in personer och bygger upp ditt team.

Klicka in Pi Network via mobilen på länken Inbjudan
Använd mitt användarnamn Pali66 som kod för inbjudan.
Föregående artikelPinga inaktiv medlem i ditt team
Nästa artikelSkapa Pi-plånbok för Pi-mobilapp och Laptop Pi-App

Kommentera

Kommentera
Fyll i ditt namn här